FIILUS VAHVA KAPSELI (1 × 10kpl)

9,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 10kpl
Tuotenumero (Muu) 9252240

Markkinoija

Orion Oyj

Nimensä mukaisesti vahva maitohappobakteerivalmiste. Sisältää 10 miljardia Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria. Kasviperäinen kapseli voidaan avata ja sen sisältö sekoittaa nesteeseen.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.

Tuoteteksti:

Fiilus Vahva tarjoaa nimensä mukaisesti vahvan annoksen maailman eniten tutkittuja Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteereja. Yksi annos sisältää korkean annoksen Lactobacillus r. GG-maitohappobakteereja: 10 miljardia kappaletta.  Valmisteen annostelu on helppoa: kasviperäinen kapseli voidaan ottaa joko sellaisenaan, tai avata ja sekoittaa esimerkiksi juomaan tai ruokaan.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.

Käyttöaiheet: maitohappobakteerivalmiste lapsille ja aikuisille. 

Annostus: Päiväannos 1 kapseli. 1 kapseli sisältää 10 miljardia elävää, kylmäkuivattua Lactobacillus r. GG -maitohappobakteeria. Kapseli voidaan avata ja sekoittaa esim. veteen, mehuun tai maitoon.

Säilytys: Huoneenlämmössä korkki suljettuna ja kosteudelta suojattuna.

Koostumus: Lactobacillus rhamnosus GG (10x109cfu), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa),  kasviperäinen kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi),, paakkuuntumisen estoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), värit (titaanidioksidi, rautaoksidi).

Pakkaukset: Fiilus Vahva 10 ja 30 kapselia/ 3 ja 9 g